Search & Rescue

Zoek service

 

Heb je een servies en mis je een onderdeel of misschien meerdere? Of wil je het aanvullen? Ik kan voor je gaan zoeken met gebruikmaking van de mij beschikbare contacten die ik in de jaren heb opgebouwd.

Je kunt mij een berichtje sturen. Ik neem dan contact met je op. Afhankelijk van de opdracht overleggen we over het budget en kosten.

Dateringsservice

 

Heb je een oud of zelfs antiek servies en wil je weten waar het vandaan komt en wanneer het is gemaakt? Mijn jarenlange ervaring met de verkoop van serviesgoed en het dateren, zorgt er voor dat ik snel informatie voor je kan vinden. Wanneer je mij een berichtje stuurt, neem ik contact met je op. We bespreken de details van de opdracht en het budget.

Samenstellen Mix&Match servies

 

At Your Servies heeft serviezen samengesteld en gestyled. Het kan echter ook zijn dat je zelf idee├źn hebt. Leuk! Samen gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Welke serviezen daarvoor in aanmerking komen en hoe we die gaan vinden. Na ontvangst van een berichtje neem ik contact met je op om te bespreken hoe we het gaan vormgeven.

Let's Connect

Copyright @ All Rights Reserved

Webdesign Zilla van Deudekom

Payment methods

Bank